2 anbefalinger - hår

Hei dere!

Nå var det veldig lenge siden jeg anbefalte noe. Så idag tenkte jeg anbefale 2 hår produkter jeg elsker! En hårolje og en varmebeskyttende spray. Dette er produkter jeg bruker nesten hver dag for og beskytte håret mitt, slik at det ikke blir slitt. Håroljen jeg bruker er fra ELVITAL (LOREAL PARIS). Oljen er veldig pleiende, særlig på vinteren, da håret blir tørt. Det er mange som lurer på om håret blir fett av den, og svaret er nei. Siden man bare skal bruke oljen i tuppene og hår lengdene. Den beste hår oljen er jo selvfølgelig Moroccan Oil, men siden den er ganske dyr anbefaler jeg denne fra Elvital. Den koster ca 110 kroner. Oljen fra Moroccan oil koster 330 for 100ml. Du kan forresten bruke oljen i både vått og tørt hår. 

Den varmebeskyttende sprayen jeg anbefaler er fra kms california. Den er veldig bra! Den lukter godt også, noe jeg syns er viktig. Det verste jeg vet det er varmebeskyttende sprayer som lukter dritt! Ulempen med den er nok at den er ganske dyr. Den koster ca 200 kroner. 

AnnaMcn

Ingen kommentarer

Bare innom for å ønske deg en fin dag^^

Håper du har fått en fin start på uken !

Hanna

25.01.2013 kl.16:08

Kor e designet fra?

Lotta Salbuvik

10.02.2013 kl.13:47

Bra anbefaling!

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Anna och är 15 år gammal. Jag kommer från Sverige, men bor i Norge - Mo i Rana. Här bloggar jag om musik, träning, mode, foto mm.


Kontakt


swedishpower@hotmail.com


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits