Sommer!

Beklager enda en gang! Jeg har rett og slett ikke blogget på en uke fordi det har vært altfor fint vær til å sitte inne på dataen. Det har vært over 35 grader nesten hele uken. Sommeren har endelig kommet til Mo i Rana og alt er grønt og fint.

Så.. om uken som har vært.

17 Mai var en vellykket dag for meg, jeg hadde det kjempe koselig og jeg kunne ikke ha hatt en bedre dag. Jeg spiste god mat og møtte mange venner. På kvelden var jeg sammen med Martine og jeg spiste årets første is. 

18 Mai var også helt fantastisk. Jeg var i bursdag til Aina. Vi spiste Taco, Oreokake, jordbær, Brownies og drakk brus. På kvelden skulle allesammen overnatte i telt. Det var sykt koselig! Jeg hadde på meg verdens beste joggebukse og en stor hettegenser. Vi låg lenge i teltet å hørte på musikk. Vi spiste selvfølgelig masse godteri også.19 Mai våknet jeg opp i hagen til Aina, haha i teltet selvfølgelig. Jeg våknet ganske tidlig så jeg dro hjem klokken 11. Jeg hadde sett på Yr at det skulle bli kjempe fint vær den dagen. Når jeg kom hjem tok jeg på meg shorts og bikini, hentet sololjen og slo på musikk. Jeg skal ikke bli noe annet enn BRUN denne sommeren!

20 Mai var den beste dagen på leeenge. Jeg, Thor og hundene dro ut med båten. Det var sinnsykt pent vær og jeg fikk skikkelig sommerfølelse. Vi drakk cola og spiste sjokolade. Dagen var helt perfekt, rett og slett!


 

De andre dagene brukte jeg til å bli brun. Jeg og mamma lå fordet meste ute og solte oss. Men nå er det ganske grått og trist ute igjen så jeg ligger bare å slapper av. Man blir ganske sliten av varmen! Har i tillegg brent meg litt på øyelokkene så jeg blir velig trøtt i øynene.  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Anna och är 15 år gammal. Jag kommer från Sverige, men bor i Norge - Mo i Rana. Här bloggar jag om musik, träning, mode, foto mm.


Kontakt


swedishpower@hotmail.com


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits