27.06.2013

God morgen alle herlige menneker!
Var på bootcamp igår, herregud for en slitsom time! Tror aldri jeg har blitt så sliten og ikke minst svett. Etter det syklet jeg og Kamilla til butikken. Påtur hjem gledet jeg meg virkelig til å legge meg i sofaen for å se på Trinny og Susannah oppdrag Sverige. Rakk og se det i 10 sekunder før Kamilla kom inn døra og spurte om jeg skulle bli med på butikken igjen, hun hadde selvfølgelig glemt å kjøpe noe. Så vi syklet til butikken igjen, tok det vi skulle ha og endelig fikk jeg komme hjem å se på Trinny og Susannah. De er helt fantastiske og sinnsykt flinke! Blir så inspirert av de. Noen andre som pleier å se på det?

Våknet tidlig idag av at mamma kom inn på rommet mitt og sa hade. Utrolig deilig med sommerferie ass! Mamma får ferie på fredag og da drar vi til Sverige. Gleder meg! Det skal bli kjempe fint vær. Her på Mo har det regnet nesten hele uken. Det er så kjipt med dårlig vær i ferien, for du kan ikke være ute. Man kan jo være ute hvis man vil, men jeg tror ikke det er så mange som vil sitte ute i regnet alene. 

AnnaMcn

Ingen kommentarer

Emilie-Therese ♡

27.06.2013 kl.16:15

Herlige bilder!

Kos deg så mye i dag :)

Anna Nilsson

28.06.2013 kl.00:30

emiliener: Tusen takk!:)

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Anna och är 15 år gammal. Jag kommer från Sverige, men bor i Norge - Mo i Rana. Här bloggar jag om musik, träning, mode, foto mm.


Kontakt


swedishpower@hotmail.com


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits