Filmleie på nett!

På ViaPlay.no finner du de mest populere leiefilmene på nett. Der finner du filmer i alle forskjellige sjangere og årstall. Du får personlige anbefalinger til hva som passer deg best. Du finner ikke bare filmer på ViaPlay, du kan se på sport, tv-serier og barneprogram. Mine 3 favorittfilmer på ViaPlay akkuart nå er:

The lucky one - Romantikk/Drama

The lucky one handler om en marinesoldat (Zac efron) som nettopp har vært i Irak for sin tredje gang. Han reiser til North-Carolina for å finne kvinnen som han mener ga han flaks under krigen. 
Filmen er fra 2012 og har en spilletid på 1t og 14min.
Skuespillere:
Zac Efron
Taylor Schilling
Blythe Danner
Jay R. Ferguson
White chicks - Komedie/Action/HD

To FBI-agenter går undercover i høyprofilierte amerikanske snobbemiljøer. Deres oppdrag er å beskytte to smellvakre milionærer, noe som absolutt ikke blir som planlagt. Arvingene nekter å møte opp på det kommende sosietetsarrangementet. Da må Marcus og Kevin utgi seg for å være de vakre kvinnene. Filmen er fra 2004 og har en spilletid på 1t og 45min.
Skuespillere:
Jamie King
Marton Wayans
Shawn Wayans
Brittany Daniel
LOL - Drama/Komedie

Lola har nettopp blitt dumpet av kjæresten sin, og et nytt skoleår begynner. Hennes bestevenn Kyle overasker henne når det kommer fram at han har følelser for henne. Det er mye nytt som skjer og foreldrene hennes forvirrer henne. Filmen er fra 2012 og har en spilletid på 2t.
Skuespillere:
Miley Cyrus
Demi Moore
Thomas Jane
Douglas BoothViaPlay koster bare 80;- i måneden. Det fungerer både online og offline. Prøv det du også!

AnnaMcn

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Anna och är 15 år gammal. Jag kommer från Sverige, men bor i Norge - Mo i Rana. Här bloggar jag om musik, träning, mode, foto mm.


Kontakt


swedishpower@hotmail.com


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits