PiknikPå søndag var jeg og Kamilla på piknik. Det var kjempe fint vær, så vi tok syklene og dro til Årestua. Elsker å dra på tur og piknik, er så herlig å komme ut i naturen. Vi fikk virkelig trim også! Vi måtte trille syklene opp for en kjempe bratt bakke på tur hjem. Den var så bratt og lang at det faktisk ikke var mulig å sykle opp uten å dette bakover! 
Idag regner det igjen. Jeg er helt sikker på at søndag var den siste dagen med sol for i år! Det er verket i helgen og jeg gleder meg kjempe masse! Det skal uheldigvis regne da også, men jeg håper det blir opphold utover kvelden.


Elsker virkelig denne sjokoladen! Den er sukkerfri men smaker som helt vanlig melkesjokolade. Jeg kjøpte den på Narvesen, men den finnes sikkert på de fleste matbutikker. Anbefales virkelig hvis du vil spise sunnere. Det er min absolutte favorittsjokolade! Er det noen av dere som har smakt den før?


Fine Kamilla♥

AnnaMcn

Ingen kommentarer

Ida Stenersen

28.08.2013 kl.14:02

Fine bilder :D

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Anna och är 15 år gammal. Jag kommer från Sverige, men bor i Norge - Mo i Rana. Här bloggar jag om musik, träning, mode, foto mm.


Kontakt


swedishpower@hotmail.com


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits