Trevlig helg!

Hej till er mina söta läsare!

Jag ligger och slappnar av i sängen och hör på musik. Jag och mamma har precis ätit middag, vi åt tacos. Det var super gott! Typisk fredagsmat. Vi var ferdiga på skolan klockan 10 idag, så vi var bara där i 1 och en halv timme. Skönt å sluta så tidigt! Vi hadde helt enkelt inget å göra så vi fick fara hem. Efter skolan for jag till Kamilla, och efter det for vi hem till mig en liten stund. Sen blev det så fint väder så jag, Aina och Petter for ut en sväng. Det är så otroligt vacker ute på hösten! Alla färger och löv. 

AnnaMcn

4 kommentarer

Nong og Thomas

04.10.2013 kl.20:33

awww!! herregud så utrolig fin blogg!! :O jeg mener det'! dere er såå utrolig søte også og du har utrolig fine bilder!! :O <3

Anna Nilsson

04.10.2013 kl.21:00

Nong og Thomas: Tusen takk dere!!

Ainakh

04.10.2013 kl.21:08

Du e flenkest å ta bilda <3

Maren

05.10.2013 kl.04:08

Hei!!! Jeg vil helt til å begynne meed si at siden din er til sykt stor inspirasjonn for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de vakreste på blogg.no. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra giveaway jeg nettopp ble med på! Kanskje du kan være snill å dele den på bloggen???? :D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du deltar selv og at du oppdaterer kjempe ofte fremover!!!

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Anna och är 15 år gammal. Jag kommer från Sverige, men bor i Norge - Mo i Rana. Här bloggar jag om musik, träning, mode, foto mm.


Kontakt


swedishpower@hotmail.com


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits