Derfor skal du bruke leppeskrubb + DIY

Selv om du smører leppene med Lypsyl, eos eller lignende hjelper det ikke hvis det ligger et tykt lag død hud som sperrer. Leppene trenger like mye pleie på sommeren som på vinteren. Grunnen til at du skal bruke leppeskrubb er for å fjerne død hud og for å få mykere og sunnere lepper. Leppeskrubb er virkelig ikke noe du trenger å bruke mye penger på. Det er mye billigere og utrolig lett å lage hjemme.

Alt du trenger er:

1 teskje sukker

Noen dråper olje (olivenolje, rapsolje, mandelolje, kokosolje)

Slik gjør du:

Bland sukkeret og oljen til en tykk masse. Ta i noen dråper sitronjuice hvis du ønsker en friskere smak. Skrubb leppene i ca 1 minutt. Skyll skrubben av leppene med lunket vann. Tørk med et rent papir eller en klut. Avslutt med en leppepomade.
 

AnnaMcn

#DIY

DIY - Tights into a crop topLagde denne toppen av en tights igår. Ble kjempe fornøyd! Jeg syns den ble dritkul. Det er såå lett å lage! Fikk denne tightsen i julegave når jeg var 6 år, haha. Endelig fikk jeg brukt den igjen. Vil dere vite hvordan jeg gjorde det?

My DIY's

Hva syns du? :-)

Les mer i arkivet » September 2013 » August 2013 » Juli 2013
legg meg til som venn

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Anna och är 15 år gammal. Jag kommer från Sverige, men bor i Norge - Mo i Rana. Här bloggar jag om musik, träning, mode, foto mm.


gratisdesign av Tonjemt
hits