2 anbefalinger - hår

Hei dere!

Nå var det veldig lenge siden jeg anbefalte noe. Så idag tenkte jeg anbefale 2 hår produkter jeg elsker! En hårolje og en varmebeskyttende spray. Dette er produkter jeg bruker nesten hver dag for og beskytte håret mitt, slik at det ikke blir slitt. Håroljen jeg bruker er fra ELVITAL (LOREAL PARIS). Oljen er veldig pleiende, særlig på vinteren, da håret blir tørt. Det er mange som lurer på om håret blir fett av den, og svaret er nei. Siden man bare skal bruke oljen i tuppene og hår lengdene. Den beste hår oljen er jo selvfølgelig Moroccan Oil, men siden den er ganske dyr anbefaler jeg denne fra Elvital. Den koster ca 110 kroner. Oljen fra Moroccan oil koster 330 for 100ml. Du kan forresten bruke oljen i både vått og tørt hår. 

Den varmebeskyttende sprayen jeg anbefaler er fra kms california. Den er veldig bra! Den lukter godt også, noe jeg syns er viktig. Det verste jeg vet det er varmebeskyttende sprayer som lukter dritt! Ulempen med den er nok at den er ganske dyr. Den koster ca 200 kroner. 

AnnaMcn

5 Hårtips!

Heisann!

Det var veldig lenge siden jeg ga dere noen tips nå. Så jeg tenkte gi dere noen Hårtips...

- Prøv og ikke bruke Rettetang/krølltang hver dag. (det sliter utrulig mye på håret)

- Bruk alltid balsam i håret når du dusjer. (det gjør tuppene mykere)

- Ikke bruk shampo eller balsam med silikon i (det skader håret).

- Ikke bruk for mye hårprodukter f.eks hårspray (det sliter på håret)

- Når du har dusjet skal du aldrig surre inn håret i et håndkle, for vått hår et utrulig sårbart! (Det kan skade håret)

# Var det noe du ikke visste?#Annamcn

20 Juli 2012

Heisann!
Jeg sitter på stuen og ser på Disney.. Jeg er sykt trøtt, og har kjempe vondt i nakken. Jeg sov uten pute i natt. Den datt ned på gulvet etter jeg hadde sovnet og jeg var alt for trøtt til å plukke den opp. Ellers er alt bra. 
Igår var jeg i Lycksele og klippte meg. Jeg hadde sykt slitte tupper så jeg måtte klippe 5-6cm. Så nå er håret mitt kort og jeg hater det. Men det vokser nok ut snart. Jeg kjøpte også en varmebeskyttelsespray til håret, hvis man sletter eller krøller håret ganske ofte. Den anbefales virkelig! Den var kjempe bra og luktet kjempe godt.

.


Slik ser den ut.. Merket heter KMS California og kostet 275;- svenske kroner på "Hårbolaget".

#AnnaMcn

Les mer i arkivet » September 2013 » August 2013 » Juli 2013
legg meg til som venn

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Anna och är 15 år gammal. Jag kommer från Sverige, men bor i Norge - Mo i Rana. Här bloggar jag om musik, träning, mode, foto mm.


gratisdesign av Tonjemt
hits