2 anbefalinger - hår

Hei dere!

Nå var det veldig lenge siden jeg anbefalte noe. Så idag tenkte jeg anbefale 2 hår produkter jeg elsker! En hårolje og en varmebeskyttende spray. Dette er produkter jeg bruker nesten hver dag for og beskytte håret mitt, slik at det ikke blir slitt. Håroljen jeg bruker er fra ELVITAL (LOREAL PARIS). Oljen er veldig pleiende, særlig på vinteren, da håret blir tørt. Det er mange som lurer på om håret blir fett av den, og svaret er nei. Siden man bare skal bruke oljen i tuppene og hår lengdene. Den beste hår oljen er jo selvfølgelig Moroccan Oil, men siden den er ganske dyr anbefaler jeg denne fra Elvital. Den koster ca 110 kroner. Oljen fra Moroccan oil koster 330 for 100ml. Du kan forresten bruke oljen i både vått og tørt hår. 

Den varmebeskyttende sprayen jeg anbefaler er fra kms california. Den er veldig bra! Den lukter godt også, noe jeg syns er viktig. Det verste jeg vet det er varmebeskyttende sprayer som lukter dritt! Ulempen med den er nok at den er ganske dyr. Den koster ca 200 kroner. 

AnnaMcn

Koser meg!

Hei hei hei hei hei!

Jeg har hatt en kjempe koselig dag. Jeg sto opp klokken 9 og laget frokost. Noen timer senere tok jeg en laang dusj! Og lekte med hundene, de er så søte!
Nå sitter jeg og slapper av i stuen. Jeg har ganske nettopp spilt håndball kamp. Vi tapte den første kampen, og vant den andre. Har nettopp laget verdens beste smoothie. Koser selvfølgelig med hundene også. Jeg skal snart hoppe i dusjen. Etter det skal jeg se en film og legge meg. Skal på komf.møte i morgen. 
AnnaMcn

Day 18

Hallo allesammen!

Har nettopp kommet hjem fra skolen. Vi hadde naturfag prøve i siste timen. Gikk veldig bra, håper karakteren også blir det. Fikk forresten Karakterkortet mitt idag. Er ikke fornøyd men ikke ufornøyd heller. 
Ikveld skal jeg ta det med ro. Jeg skal passe verdens søteste hunder (Pia og Leia), se film og bare kose meg. Igår fikk de endelig inn AppleTV på Elkjøp så jeg og mamma dro og kjøpte det. Har allerede bestemt hvilken film jeg skal se ikveld. Gleder meg! Det blir fredagskos det!
Skal også rydde på rommet mitt idag, gjøre det fint og koselig! Skal nemlig stå opp litt tidligere i morgen. Skal spille to håndball kamper. Wish me good luck!

 
♥Deilig 

AnnaMcn

Foto Torsdag!

Hei dere!

Hver gang jeg har tenkt å blogge blir jeg så lei bildene mine på dataen min. Jeg har nesten ikke tatt bilder i det siste. Så idag dro jeg ut en tur etter skolen. Det var så deilig! Har virkelig savnet å ta bilder. Før kunne jeg ta over 500 bilder på bare tre dager. Nå for tiden kan jeg nesten gå flere uker uten å røre kameraet mitt. Får nesten dårlig samvittighet bare av å si det. Siden jeg elsker å ta bilder. Og faktisk vil bli en fotograf når jeg blir voksen. 

AnnaMcn

Day 16

Hei dere!

Jeg sitter og venter på at "Min mann kan" skal begyne. Jeg har nettopp spist middag. Idag måtte jeg gå hjem fra skolen allerede i andre timen. Fikk migrene og kunne ikke se noe. Hater det! Jeg blir så redd når jeg ikke ser noe.

Jeg og Mamma skulleforresten kjøpe Apple TV dag. Har maset på henne lenge nå, haha. Men selvfølgelig måtte det være utsolgt overalt. Det skulle være så koselig å se på film akkurat nå! Har enda vondt i hodet. Så jeg drar selvfølgelig ikke på trening idag. AnnaMcn

On a bad day there is always lipstickIdag er det søndag og jeg sitter og hører på musikk og redigerer bilder. Det var kjempe koselig i Åga igår. Jeg koste meg virkelig! Vi så på film og spiste pizza og godis. Glemte desverre kameraet mitt hjemme så jeg tok ikke noen bilder. Det er sykt rotete her i huset, så jeg skal snart ta på meg joggebuksa mi og rydde. Hva skal du gjøre idag?AnnaMcn

Day 12

Hei dere!

Idag er det lørdag og det har vært en rolig dag. Jeg våknet klokken 10 av at  to super søte, små hunder satt i sengen min og så på meg. Pia og Leia. Det er Thor sine hunder. Kjæresten til søstra mi. Jeg brukte lang tid på og spise og ordne meg. Da jeg var ferdig dro jeg til byen, der møtte jeg noen venner og var sammen med de. Kjøpte også en kjempe fin genser på salg. (Legger ut bilde i morgen) 
Nå må jeg skynde meg og pakke. Jeg skal overnatte i Åga, og må være ferdig til klokken halv åtte.  AnnaMcn

Baby you're a firework!AnnaMcn

Day 10

Hei dere!
Ååh, jeg er så trøtt! Sitter i stuen og spiser sjokolade. Noe jeg ikke burde gjøre. Jeg skal snart prøve å komme meg opp av sofaen og skifte klær. Jeg og mamma skal til byen en tur. Må forresten ringe henne. Men lurer på om jeg gidder å hente telefonen min. Ja, så lat er jeg idag. AnnaMcn

09.01.2013

Hallo!

Nå sitter jeg og ser på cupcake krigen på tv. Jeg er skruddsulten! Har ikke spist siden jeg kom hjem fra skolen. Og det blir ikke bedre av å se deilige cupcakes på tven. Etter vi har spist skal jeg og mamma på Bohus og kjøpe et spisebord til huset vårt i Sverige. Vi pusser opp! Gleder meg til vi er ferdige. Det kommer til å bli sykt fint. Har forresten håndball trening ikveld. Har enda SYKT vondt i kroppen siden håndballtreningen på mandag. Det må være den hardeste treningen på lenge!AnnaMcn

Les mer i arkivet » September 2013 » August 2013 » Juli 2013
legg meg til som venn

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Anna och är 15 år gammal. Jag kommer från Sverige, men bor i Norge - Mo i Rana. Här bloggar jag om musik, träning, mode, foto mm.


gratisdesign av Tonjemt
hits