ponytail

AnnaMcn

"chocolate and roses"

AnnaMcn

Fredag

Hei dere! 

Nå er jeg i Åga, og skal være her til søndag. Det regner enda, og det er helt grått ute. Igår når jeg kom hit, og skulle gå inn på rommet mitt så jeg at jeg hadde fått et nytt sengesett, justin bieber♥ Jeg begynner å få et ordentlig Bieber rom her! 
Idag er det fredag, og siste helga før skolen begynner igjen. Huff huff.. så idag skal jeg kose meg masse! Thor kommer snart hjem fra arbeid og vi skal begynne å lage mat. Litt senere ikveld, skal jeg til klubben på Gruben. Gleder meg, har ikke vært der på lenge. Har forresten rydda hele huset idag, håper Thor blir glad, haha.


©

Hva skal du gjøre idag? 

AnnaMcn

It's a rainy day

Hei dere!

Idag regner det kjempe mye. Blir så slapp og trøtt av regn. Regn er virkelig ikke noe jeg ønsker meg i vinterferien. Det er bare noen dager igjen til vi begynner på skolen, gruer meg. Uansett om vi har ferie nå, er jeg sykt skolelei.
Nå sitter jeg bare å koser i sofaen med hunden min. Ska snart spise mat og ordne meg. AnnaMcn

Hemavan


Haha, måtte bruke hanskene til stefaren min. Det var sykt deilig å være i bakken sammen med Kamilla. Men hun var ikke særlig fotogen den dagen, hah. Så jeg har desverre ikke noen bilder av henne. 
Vi hadde kjempe artig, jeg datt ganske mye da. Siden det var den første skituren i år. Men det var bare morsomt. Været var helt fantastisk, det var en herlig dag.  

>Hemavan

Hei dere! Jeg og mamma skal til Hemavan nå, så dette blir et veldig kort innlegg. 
Jeg skal  til Hemavan og møte verdens beste Kamilla. Vi skal til skibakken og det blir kjempe koselig. Jeg skal ta med meg kameraet mitt, så jeg legger ut et bilde innlegg når jeg kommer hjem ikveld.

Igår kom kristine til meg, vi spise mat og ordnet oss. Litt senere gikk vi ut å tok bilder. Ble ikke så mange siden det var så kaldt. Vi så også en film og spiste påskeegg. Hahha, rekker ikke å blogge mer nå. Må dra, ha en fin dag folkens!Hva skal dere gjøre idag? <3

AnnaMCn

Vinterferie

Hola!

Det er endelig vinterferie og jeg skal begynne med å fortelle dere hvorfor jeg ikke har blogget noe i helga. Har vært i Sverige, og har ikke hatt nett. På Lørdag var jeg, mamma, Nina og "pappa" i Umeå på shopping. Det var kjempe koselig, elsker den byen! Jeg kjøpte noen gensere, en sminkekost og sko. Ble kjempe fornøyd med alt. særlig skoene! Gaad, Love them!
Idag våknet jeg faktisk klokken 8, men lå i sengen til klokken halv 9. Slo med engang på musikk å begynte å rydde litt. Har også dusjet og spist frokost. Litt senere skal jeg sikkert ut en tur, Sigurd har endelig kommet til Mo♥

-Hva skal dere gjøre idag?

Happy valentines day!

Hei allesammen! Og HAPPY VALENTINES DAY♥

Dagen min begynte med at jeg fikk veldig vondt i hodet, og det har jeg enda. Men jeg prøver og ikke tenke så mye på det. Etter skolen dro jeg til byen for å spørre om jobb på H&M (arbeidsuka), etter det dro jeg og kjøpte en liten gave til verdens beste nabo, Kamilla! Når jeg var ferdig kom hun til byporten og vi satt og på en kafè. Det var kjempe koselig, og veldig gøy. Jeg kjøpte et smykke, påskeegg og selvfølgelig et kort til henne. Kjøpte forresten samme smykke til meg selv. TWINS!!
Jeg sa til dere at jeg skulle legge ut et bildeinnlegg av de siste innkjøpene mine. Men jeg har ikke tatt de bildene enda, har vært veldig slapp og trøtt de siste dagene. Men hvis jeg føler meg bedre i morgen lover jeg å legge ut bildeinnleget da.  


HAHA

AnnaMCn

Let's try again!

Beklager søte lesere! Har sakt dette 10 000 ganger før, men nå mener jeg det! Jeg skal bli flinkere til å blogge, og jeg har veldig lyst til det. Måtte se hvordan det var uten blogg, for å se om jeg skulle fortsette å blogge eller ikke. Men jeg vil veldig gjerne fortsette, og det har jeg bestemt meg for.

I dag har jeg vært på skolen, vært på trening og på konfirmasjonsmøte. Vi hadde prøve i samfunnskunnsskap, jeg var ikke særlig forberedt men håper det gikk bra alikevell.I morgen har nynorsk prøve, jeg hater nynorsk og skjønner ikke en dritt av det. Var forresten på hemnesnatta fra fredag til lørdag, jeg skadet kneet mitt når jeg var der. På treningen i dag kunne jeg ikke spille siden jeg hadde så vondt i kneet.
I morgen legger jeg ut et bildeinnlegg av de siste innkjøpene mine. Så kom gjerne innom en tur i morgen også. ♥-AnnaMcn

Les mer i arkivet » September 2013 » August 2013 » Juli 2013
legg meg til som venn

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Anna och är 15 år gammal. Jag kommer från Sverige, men bor i Norge - Mo i Rana. Här bloggar jag om musik, träning, mode, foto mm.


gratisdesign av Tonjemt
hits