Sverige!

Heisann!

Idag blogger jeg fra Sverige, vi skal være her hele uken. Kom hit for bare noen timer siden og jeg har allerede vært ute å kjørt masse skuter. Uken kommer til å bli helt fantastisk, det skal bli sykt fint vær her. Vi tok med oss hundene til Thor også, så nå er det 3 hunder her i huset. 

Ikveld skal jeg og mamma lage Taco, det blir kjempe koselig. Jeg hadde også tenkt å lage sjokoladeboller, men vi hadde ikke kakao, så mamma er på butikken å kjøper det nå. Har så lyst på noe søtt, men jeg prøver virkelig å holde meg unna godteri posen, men det er veldig vanskelig.Hvor skal dere feire påske?

AnnaMcn

New in


Shorts 99;-


Iphone 4 stickers 59;-


Armbånd 129 64;- (50%)

Alt er fra BIKBOK

Hva syns du?:-)

AnnaMcn

A woman is only helpless while...


AnnaMcn

My DIY's

Hva syns du? :-)

Søndagskos

Hei dere!

Jeg sitter og koser med mamma i sofaen. Vi ser på "Hvem kan slå aamodt og kjus", og spiser godteri. Vi skal snart se på film, ville bare oppdatere først. Snakkes!AnnaMcn

My wish list

 • En billett til London står absolutt på min Wish list i år! Jeg har så lyst til å dra dit, det er helt sykt.

 • Nytt kamera! Har såååå lyst på Canon Eos 600D, fordi du kan vri skjermen utover! Det er sykt genialt, særlig hvis man har blogg og skal lage videoer eller ta bilder av seg selv, tihi.

 • Har virkelig lyst på nye klær! Er sykt lei av klærne mine, og har ikke samme stil nå som jeg hadde før. Så det er ikke mye i klesskapet mitt jeg liker.

 • Jeg har alltid ønsket meg en keyboard fra Yamaha, mikrofon og forsterker og en gitar fra Taylor. Jeg elsker å holde på med musikk, så det er alltid greit med nytt musikkutstyr. 

Hva ønsker du deg?
AnnaMcn

Søndag

Idag er det søndag, og jeg avslutter uken med Laziness. Er sykt mett, har nettopp spist frokost. Ligger bare å hører på gammel dritmusikk på radioen. Vet ikke helt hva jeg skal gjøre idag, skal kanskje bytte design på bloggen, er sinnsykt lei av det jeg har nå. Mamma kom nettopp hjem med to mye filmer, så jeg blir nok sittende i sofaen en stund. Tenkte også lakke neglene mine, de ser ikke ut!

Hva skal du gjøre idag?
AnnaMcn

Endelig påskeferie!

Endelig er det påskeferie, og påskeværet er helt perfekt. Det er 5 pluss grader og sol. Jeg kom nettopp hjem fra Plurdalen. Jeg kjørte masse skuter, og koste meg hele tiden. Det er så deilig med fri. Før jeg dro dit var jeg på en lang joggetur sammen med hunden min. Så nå er jeg helt utslitt. Skal snart legge meg og hvile i noen timer, før jeg drar på jobb ikveld. Nå ligger jeg og ser på Disney Channel. Ser alltid på det når jeg er trøtt, haha. Hva har du gjort idag? 
©
AnnaMcn

Torsdag 21 Mars

Hei!

Idag føler jeg meg skikkelig kreativ. Har begynt med kjempe mange DIY prosjekt. Er ferdig med noen, og ble veldig fornøyd. Jeg har tatt gamle topper og gensere jeg ikke bruker lengre, og gjort de til "nye" klær, eller hva man nå skal si. Tenkte ha et bilde innlegg i begynnelsen av neste uke, for å vise dere hva jeg har gjort. Nå begynner Paradise Hotel så jeg må dra, snakkes i morgen!AnnaMcn

Tips som øker treningsmotivasjonen din

 1. Kjøp fine og komfortable treningsklær. Man føler seg oftest bedre med fine treningsklær. Da føles det også bedre å trene blandt folk. 

 2. Sett deg mål. Hvis du setter mål blir det lettere og komme til det eventuelle resultatet. Motivasjonen blir også høyere når du har oppnådd et mål. 

 3. Variert trening. Varier treningen din, slik at du ikke gjør det samme hele tiden. Da kan du fort bli lei trening. 

 4. Tren sammen med andre. Da blir det morsomere og mer variert.

 5. Spis sunnere. Hvis du spiser sunt blir kroppen din sunn. Hvis man skal trene og være sunn må man spise på rett måte. Etter et sunt måltid føler man seg også bedre. 

 6. Før og etter bilder. Når du har bestemt deg for at du skal begynne å trene, kan det være morsomt å ta "Før og etter bilder". Man får veldig mye treningsmotivasjon av å se resultat av seg selv. 

 7. Tren hjemme. Du trenger ikke å dra til et treningssenter for å trene. Det funker like godt å trene hjemme. Alt du trenger er motivasjon. Du kan f.eks jogge ute i stedet for på 3D- mølla, det er også sunnere å være ute i naturen enn på et treningssenter. 

 8. Ha musikk i ørene. Hvis man hører på musikk, kan man også få bedre treningsmotivasjon. Helst musikk med fart i.

 9. Få inspirasjon på nett. Hvis du vil få bedre treningmotivasjon kan du se på bilder på Weheartit, Instagram eller Google. Jeg pleier å gå inn på Weheart it å få inspirasjon. Du kan f.eks søke på "fitsporation", "fitspo", fitness, "healthy", osv.

Bilder fra Weheartit.

AnnaMcn

Les mer i arkivet » September 2013 » August 2013 » Juli 2013
legg meg til som venn

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Anna och är 15 år gammal. Jag kommer från Sverige, men bor i Norge - Mo i Rana. Här bloggar jag om musik, träning, mode, foto mm.


gratisdesign av Tonjemt
hits