Sommer!

Beklager enda en gang! Jeg har rett og slett ikke blogget på en uke fordi det har vært altfor fint vær til å sitte inne på dataen. Det har vært over 35 grader nesten hele uken. Sommeren har endelig kommet til Mo i Rana og alt er grønt og fint.

Så.. om uken som har vært.

17 Mai var en vellykket dag for meg, jeg hadde det kjempe koselig og jeg kunne ikke ha hatt en bedre dag. Jeg spiste god mat og møtte mange venner. På kvelden var jeg sammen med Martine og jeg spiste årets første is. 

18 Mai var også helt fantastisk. Jeg var i bursdag til Aina. Vi spiste Taco, Oreokake, jordbær, Brownies og drakk brus. På kvelden skulle allesammen overnatte i telt. Det var sykt koselig! Jeg hadde på meg verdens beste joggebukse og en stor hettegenser. Vi låg lenge i teltet å hørte på musikk. Vi spiste selvfølgelig masse godteri også.19 Mai våknet jeg opp i hagen til Aina, haha i teltet selvfølgelig. Jeg våknet ganske tidlig så jeg dro hjem klokken 11. Jeg hadde sett på Yr at det skulle bli kjempe fint vær den dagen. Når jeg kom hjem tok jeg på meg shorts og bikini, hentet sololjen og slo på musikk. Jeg skal ikke bli noe annet enn BRUN denne sommeren!

20 Mai var den beste dagen på leeenge. Jeg, Thor og hundene dro ut med båten. Det var sinnsykt pent vær og jeg fikk skikkelig sommerfølelse. Vi drakk cola og spiste sjokolade. Dagen var helt perfekt, rett og slett!


 

De andre dagene brukte jeg til å bli brun. Jeg og mamma lå fordet meste ute og solte oss. Men nå er det ganske grått og trist ute igjen så jeg ligger bare å slapper av. Man blir ganske sliten av varmen! Har i tillegg brent meg litt på øyelokkene så jeg blir velig trøtt i øynene.  

No3

Nå er det bare en time igjen til jeg skal være på jobb. Gruer meg virkelig! Jeg har blitt kjempe forkjølet, men er nødt til å jobbe idag. Mamma er ikke hjemme så jeg må sykle dit. Skal jobbe i 6 timer, så jeg blir der hele dagen. 

AnnaMcn

Keep calm it's friday!

Idag har jeg virkelig tatt det med ro! Våknet i 11 tiden, men sto ikke opp før klokken 12. Jeg sitter enda med nattklærne på meg, det er så godt å bare ligge å slappe av. Kjenner at jeg er påtur å bli forkjølet, hostet masse inatt. Har også veldig vondt i halsen, så det blir mye tedrikking idag. Skal snart hoppe i dusjen og ordne meg til ikveld. Skal se HERBIE!!! Gleder meg, haha, elsker den filmen!

AnnaMcn

Black and white

Jeg får ikke tid ti å blogge om noe spesielt idag, så dere får en black and white bildedryss istedet. Det er bare noen randome bilder jeg tok i forrgie uke. Tihi

Ha en fin dag!

AnnaMcn

 

New in

Hei Hei!

Jeg kom nettopp hjem fra byen. Det var så godt å sette seg ned med joggebuksa i sengen. Måtte sykkle dit, for jeg skulle sette inn penger i banken. Jeg drar ikke til byen uten å stikke innom Bikbok først, og der fant jeg denne.Har sett på en slik i flere uker, og de er faktisk helt geniale! Hvis man f.eks ikke har lommer med glidelås eller ikke ønsker å gå rundt med en veske, er de ganske supre. Haha!

AnnaMcn

Fitspo


Weheartit

AnnaMcn

Ny hårfarge

Heisann!
Nå har jeg endelig fått litt mat i magen. Har stått og sett på håret mitt i sikkert en time snart. Ble så sinnsykt lei den lysebrune fargen min, så jeg bestemte meg for å farge det. Jeg farget det brunt/mørke brunt, men jeg ble ikke fornøyd. Jeg likte fargen men det ble så flekkete! Har tenkt å farge det pånytt etter noen uker. Hater å være misfornøyd med håret mitt


(Jeg har ikke lillaskjær i håret mitt, ser bare sånn ut på bildene!)

AnnaMcn

"Stress mandag"

Idag er det mandag og jeg stresser som vanlig. Jeg har 2 presentasjoner på skolen i morgen, som jeg såvidt har begynt med. Har egentlig trening idag også, men jeg kan enda ikke trene. Det irriteter meg at jeg ikke kan gjøre noe for å bli bedre i kneet. Det verste jeg vet er å hvile når jeg ikke vil det! Har alt for mye energi. Må forresten vaske til broren min idag, hvordan skal jeg få tid til alt?


Stresser du mye på mandager?

AnnaMcn

New NailsAnnaMcn

Bursdagen!

Hei dere!

Jeg fikk ikke tid til å blogge igår fordi jeg måtte dra på jobb litt etter jeg hadde stått opp. Når jeg var ferdig på jobb, dro jeg til salongen til søsteren min. På salongen skulle jeg få fransk manikyr. Jeg fikk ikke tid til å legge ut bildene fra bursdagen heller. Tok ikke så veldig mange bilder, men noen få ble det.Det var sykt koselig! Vi spiste pizza, brownies og is. Vi hørte på musikk og hadde pandoras eske. Etter bursdagen dro jeg og Kamilla på klubben, men det var nesten ingen der så vi gikk hjem igjen. 

AnnaMcn

Les mer i arkivet » September 2013 » August 2013 » Juli 2013
legg meg til som venn

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Anna och är 15 år gammal. Jag kommer från Sverige, men bor i Norge - Mo i Rana. Här bloggar jag om musik, träning, mode, foto mm.


gratisdesign av Tonjemt
hits