Sommer og sol

Herregud for en herlig dag det har vært idag! Det har nesten vært FOR varmt ute, men man kan ikke klage på varmen. Dagen begynte med en liten treningsøkt ute på plenen. Så solet jeg meg i noen timer, og badet sammen med Nina. Har også hørt på masse musikk og spist is. Hva har du gjort idag?Nå er jeg skrubbsulten! Vi skal grille fisk til middag. Se hvor godt det ser ut!!

AnnaMcn

Tired

God morgen!
Ja.. Jeg sto opp nå. Haha, ble litt seint igår. Jeg hadde det i hvert fall kjempe hyggelig hele kvelden! Ble kjent med noen nye mennesker og fikk møte Saga. Jeg sa til dere at jeg tok med kameraet mitt igår, og det gjorde jeg også men jeg la det igjen i bilen. Ville ikke miste det eller passe på det hele tiden når jeg danset. 
Verdens fineste mamma!

AnnaMcn

Today's - 29.06.13

Smykke - H&M 80;- // Topp- Carlings 149;-

Sånn, da var jeg ferdig sminka og klar til å gå på "Dansgala". Jeg gleder meg virkelig! Skal møte Saga, herregud det er lenge siden jeg så henne sist. Skal bli sååå koselig! Tenkte ta med meg kameraet så det kommer et bildeinnlegg i morgen. 

Snakkes i morgen!♥

AnnaMcn

bilderedigering

Hei!

Tidligere idag fikk jeg et spørsmål om hvor jeg redigerer bildene mine. Jeg redigerer bildene mine i et program som heter "Photoscape". Jeg syns det er veldig lett å bruke og det fungerer veldig bra. Det er utrolig mye du kan gjøre med bildene dine i Photoscape. Selv bruker jeg ikke lang tid på å redigere bildene mine, redigerer de heller ikke så veldig mye. Jeg pleier bare å forandre litt på lyset å gjøre bildene skarpere. 

>HER< kan du laste ned Photoscape gratis.

Hvilket program bruker du?

AnnaMcn

Lørdag!

God morgen!

Idag er jeg nesten like trøtt om jeg var igår! Satt oppe til klokken 2 og så på Youtube videoer! Dere burde virkelig se videoene til hun her --> http://www.youtube.com/user/CarliBel55/videos . Elsker videoene hennes! Hun er så flink til å sminke seg og hun gjør det så bra. Hun har en sminkevideo der hun viser hvordan man får Megan Fox looken. Det er min favoritt! Hun blir så lik Megan Fox, det er helt sykt. Kan sitte i flere timer og se på forskjellige videoer på Youtube, er jeg den eneste?Klokken er snart halv 1 og jeg og søsteren min skal snart dra på joggetur. Ååååå! Gjorde forresten en DIY igår, ble kjempe fornøyd! Lagde en topp av en gammel tights jeg hadde. Den ble sykt kul! Legger ut bilder av den senere. 

AnnaMcn

Finally

Endelig er jeg kommet hjem til Sverige. Det tok sykt lang tid! Vi stoppet heldigvis på Statoil og kjøpte is, haha. Det var sykt varmt i bilen i tillegg. Men nå er jeg endelig hjemme og det føles så godt. Gikk ut å tok bilder med en gang! Det er sykt fint vær her! I morgen skal jeg forresten på "Storuman dagarna". Det er et marked i Storuman, og "Dansgala" på kvelden. Gleder meg til å møte gamle venner å ta helt av på disko. Hva skal du gjøre i morgen? ♥

AnnaMcn

Today'sArmbånd - BikBok / Smykke og topp - H&M

God morgen allesammen!
Jeg skulle egentlig stå opp for en time siden men jeg er sååå trøtt! Vi kjører til Sverige i 1 tiden og jeg har såvidt begynt å pakke. Tanken av at jeg snart MÅ stå opp gjør meg enda trøttere. Ønsker klokken var 8 eller noe så jeg kunne ligge her noen timer til. Jeg er veldig sulten så jeg må gå å spise snart. 
Siden jeg drar til Sverige blir det nok ikke blogging for ikveld. Det tar ganske mange timer å kjøre dit med bil, så jeg tror ikke det blir tid til blogging på dagen.

Snakkes ikveld snupper! 

Favoritt veskene mine

Hei folkens!

Kom ganske nettopp hjem, så de ble litt "nattblogging". Her er favoritt veskene mine / de jeg bruker mest ♥


H&M- Elsker virkelig naglene på denne! Syns den er sykt fin. Den bruker jeg mest når jeg drar til byen eller skal overnatte til noen. 


H&M- Kjøpte denne veska i fjor. Elsker den fortsatt! Veskens størrelse gjør den perfekt til hverdagslig bruk, så denne bruker jeg veldig ofte når jeg er ute på dagene. 


H&M- Vesken er egentlig helt svart/hvit, er bare lyset som gjør at den ser lyserosa ut under. Elsker møsteret på denne veska! Den har også mange lommer og er perfekt til å bruke i byen. Kjøpte den for bare noen uker siden. Er kjempe fornøyd!

La ikke merke til at alle veskene var fra H&M før nå, hahha. Jeg liker tydeligvis de best. 

AnnaMcn

Food is ready

Heisann!

Nå sitter jeg i sengen min og slapper av. Jeg og Aina kom nettopp hjem fra Stamina hot. Maten er ferdig så jeg skal snart løpe ned å spise. Jeg er skrubbsulten!! Har bare spist 2 brødskiver og en Smoothie idag. Etter maten skal jeg ut. Det regner faktisk ikke idag, det er overskyet og 25 varmegrader. 

Tenkte forresten legge ut et innlegg av favoritt veskene mine senere. Stay tuned ♥

Hva har du gjort idag?

27.06.2013

God morgen alle herlige menneker!
Var på bootcamp igår, herregud for en slitsom time! Tror aldri jeg har blitt så sliten og ikke minst svett. Etter det syklet jeg og Kamilla til butikken. Påtur hjem gledet jeg meg virkelig til å legge meg i sofaen for å se på Trinny og Susannah oppdrag Sverige. Rakk og se det i 10 sekunder før Kamilla kom inn døra og spurte om jeg skulle bli med på butikken igjen, hun hadde selvfølgelig glemt å kjøpe noe. Så vi syklet til butikken igjen, tok det vi skulle ha og endelig fikk jeg komme hjem å se på Trinny og Susannah. De er helt fantastiske og sinnsykt flinke! Blir så inspirert av de. Noen andre som pleier å se på det?

Våknet tidlig idag av at mamma kom inn på rommet mitt og sa hade. Utrolig deilig med sommerferie ass! Mamma får ferie på fredag og da drar vi til Sverige. Gleder meg! Det skal bli kjempe fint vær. Her på Mo har det regnet nesten hele uken. Det er så kjipt med dårlig vær i ferien, for du kan ikke være ute. Man kan jo være ute hvis man vil, men jeg tror ikke det er så mange som vil sitte ute i regnet alene. 

AnnaMcn

Les mer i arkivet » September 2013 » August 2013 » Juli 2013
legg meg til som venn

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Anna och är 15 år gammal. Jag kommer från Sverige, men bor i Norge - Mo i Rana. Här bloggar jag om musik, träning, mode, foto mm.


gratisdesign av Tonjemt
hits