#Bildedryss

 #AnnaMcn

Tirsdag

Nå ligger jeg og Aina i sengen og skal snart stå opp. Jeg er kjempe sulten. Vi hadde syt  koselig igår! Bi bakte brownies uten egg ,hihih. Men den var faktisk veldig god. I dag skal vi i vært fall ut og ta bilder. Så jeg legger sikkert ut et bilde innlegg i løpet av dagen. Mamma skal reise bort idag, og kommer hjem på torsdag så det blir en SIS-WEEK. Søsteren min ligger her :*#Annamcn

Brownies

Day 5 # Noe du savner

Vi har alle noe vi savner ekstra mye. Når jeg hører ordet savn eller savner tenker jeg med en gang på faren min. Faren min bor langt ned i Sverige og jobber utenlands. Så jeg møter han veldig sjeldent. Med veldig sjeldent mener jeg 1-3 ganger i året. Og jeg savner han veldig mye. Han betyr så utrulig mye for meg! Og det er veldig tungt uten han, men jeg har jo mamma. Det verste jeg vet er når vi sier hade til hverandre. Det blir alltid så trist, og begge begynner bestandig og gråte. Elsker deg pappa!
Mamma og pappa ble skilt da jeg var 4 år.  Og etter det så jeg han ikke så mye, siden han bor 150 mil unna meg. 
Det beste jeg vet er når han sitter på sengen min og spiller gitar til meg, når jeg skla legge meg. Det er sykt koselig og være på besøk til han. Jeg blir også veldig pappadalt når jeg er sammen med han. #Jeg elsker deg!

New inVeske H&M 499;- # Dongeri vest Bikbok 249;- # Bukse Bikbok 99;- # Shorts H&M 49;-


Elskerden!


Hahahah, Shortsen er faktisk kjøpt på barneavdelningen str. 8-9 år, og den passer perfekt! Tror jeg må begynne å spise mer grøt.. ^^ tihi

#Hva synes du? :-)

Myday

Dagen idag har vært helt perfekt, drømme bursdagen hihi. Neida, jeg har ikke gjort såååå mye faktisk. Men jeg har koset meg hele tiden og det er vell det som teller. Dagen begynte med at mamma vekte meg ganske tidlig, siden hun måtte på jobb. Men det var kjempe koselig, jeg fikk frokost på sengen og 4 gaver. (dere kan lese hva jeg fikk, i innlegget under dette) Så dusjet jeg og dro til Elisabeth og vekte henne. Vi hadde planlagt at vi skulle til byen sammen idag så det gjorde vi. Der møtte vi broren min og han sa at jeg skulle velge noe som jeg ville ha, så betaler han det. Så det blev en veldig fin dongeri vest fra Bikbok. Etterhvert måtte han også på jobb så jeg og Elisabeth gjikk rundt og så i forskjellige klesbutikker. Elisabeth skulle i bursdag til noen klokken 5 så hun dro hjem i halv 4 tiden. Da kom mamma og søsteren min til byporten og var sammen med meg litt. Vi spiste også kake på en cafè der. Og nå sitter jeg her og blogger, hihi. Aina skal forresten overnatte til meg ikveld. Gleder meg! Har ikke sett henne på kjempe lenge. Hun laget et blogg innlegg til/om meg på bloggen hennes idag, SYKT SØTT! Les det >her<
 


GI MEG HÅRET DITT!!!!!!
Sis<3

(Har ikke lest igjennom innlegget, så det er sikkert mange skrivefeil)

#Hva har du gjort idag?

JEG HAR BURSDAG

Wiihooo! 
Idag har jeg  bursdag , jeg blir 14 år gammel. Mamma vekte meg for ca en time siden med frokost på sengen og 4 gaver, 2 fra henne og 2 fra ste faren min. Jeg fikk et stort kamerastativ, fjærnkontroll til kamera, et UV-filter til kamera & 50mm objektiv til kamera. Jeg hadde ønsket alle tingene jeg fikk, og er kjempe fornøyd. Men jeg har ikke møtt broren min eller søsteren min enda. Så blir kanskje litt mer i løpet av dagen. 
Idag skal jeg og Elisabeth til byen en tur midt på dagen. Så skal jeg hjem og spise middag og kake. Ellers vet jeg ikke helt hva jeg skal finne på, men jeg skal i vært fall kose meg og være ute. Så jeg blogger nok ganske sent ikveld eller i morgen hvis det blir ALT for sent. Søsteren min skal i vært fall overnatte her, Så vi skal kanskje se en film ikveld også.


FJORTIS

#Når har du bursdag?

"Nytt rom"

Heisann dere!

Jeg må bare fortelle dere noe.. Da jeg kom hjem igår kveld og skulle gå opp på rommet mitt for og vise mamma hvor mye det var igjen å gjøre. (male og fikse) Så fikk jeg helt sjokk når jeg åpnet døren. For der satt Søsteren min og kjeresten hennes på sengen min i et helt "nytt" rom. Jeg trodde ikke det var mitt først. Når jeg var i Sverige har de vært her og fikset rommet mitt. Og nå er det helt perfekt synes jeg. Slik ser det ut nåååå :-D

Slik så det ut før:

 

Wiii! Er kjempe fornøyd med hvordan det ser ut nå :-D

#Hva synes du?

Photos d'hier

Jeg sitter på rommet mitt og skal snart begynne og pakke. Klokken er ti på seks og jeg våknet helt av meg selv. Igår kom Kamilla og familien hennes på besøk til oss her i Sverige. Det var kjempe koselig!!! De spiste middag her og jeg og Kamilla var ute med gummibåten og badet etterpå. Tihi, jeg og Kamilla dro faktisk på loppis etterpå også. Det er bestandig morsomt synes jeg. Men idag skal de dra til finland på ferie. Så det ble ikke så lenge, denne gangen.. Men koselig var det!#Hva gjorde du igår? :-)

Lycksele next

Nå skal jeg snart spise frokost og ordne meg. Jeg, Jenny og Nina skal til Lycksele og shoppe litt. Jeg skal også se hvis jeg finner dipdye pulver idag. For jeg har kjempe lyst å prøve dipdye et par shorts jeg har. Har du prøvd å dipdye et par shorts?


LYCKSELE<3

#annamcn

Les mer i arkivet » September 2013 » August 2013 » Juli 2013
legg meg til som venn

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Anna och är 15 år gammal. Jag kommer från Sverige, men bor i Norge - Mo i Rana. Här bloggar jag om musik, träning, mode, foto mm.


gratisdesign av Tonjemt
hits