insagram

Følg meg på Instagram @annamariacharlotta ♥

Hva heter du på Instagram?

blueberry cupcake


©
AnnaMcn

Lycksele

Heisann!

Som sakt sto jeg og Martine opp klokken 6 igår. Vi sykklet til busstoppen klokken halv 7 og tok bussen til Lycksele. Når vi kom fram dro vi til søsteren min og så på film. Når butikkene åpnet dro vi til byen. Jeg hadde lovet å legge ut et bildeinnlegg av innkjøpene mine idag, men det blir i morgen i stedet. 

Vi skal forresten på DISKO i morgen, haha! Gleder meg sykt mye. Tror det blir drit bra ♥AnnaMcn

Fashion Online

Hei dere!

Nå sitter jeg og kjeder meg på rommet mitt. Martine har sovnet av i sengen, haha. Så jeg tenkte blogge om noe jeg ikke har blogget om før. Her er noen av mine favoritt klesbutikker på nett. 

ASOS.com

 

MADLADY.se

 

NASTYGAL.com

 

SHEINSIDE.com
Hvilken klesbutikk foretrekker du?

AnnaMcn

18.07.2013

Hei allesammen!♥

Idag blogger jeg fra Sverige. Vi kom hit igår, å jeg tok med meg Martine. Vi skal til lycksele på "shoppingtur" i morgen. Vi må stå opp klokken 6, drep meg! Idag var det kjempe fint vær. Vi lå lenge ute på brygga å solte oss. Det ble så varmt at vi badet i det kaldet vannet. Det var bare i 16 grader, men vi ble fort vant til det. AnnaMcn

Derfor skal du bruke leppeskrubb + DIY

Selv om du smører leppene med Lypsyl, eos eller lignende hjelper det ikke hvis det ligger et tykt lag død hud som sperrer. Leppene trenger like mye pleie på sommeren som på vinteren. Grunnen til at du skal bruke leppeskrubb er for å fjerne død hud og for å få mykere og sunnere lepper. Leppeskrubb er virkelig ikke noe du trenger å bruke mye penger på. Det er mye billigere og utrolig lett å lage hjemme.

Alt du trenger er:

1 teskje sukker

Noen dråper olje (olivenolje, rapsolje, mandelolje, kokosolje)

Slik gjør du:

Bland sukkeret og oljen til en tykk masse. Ta i noen dråper sitronjuice hvis du ønsker en friskere smak. Skrubb leppene i ca 1 minutt. Skyll skrubben av leppene med lunket vann. Tørk med et rent papir eller en klut. Avslutt med en leppepomade.
 

AnnaMcn

#DIY

Fisketur - bildedryss

AnnaMCn

 

New in - Skjørt fra BikbokHer er skjørtet jeg kjøpte på Bikbok, love it! Hva syns du?

AnnaMcn

Fisketur!

Hallooooo!

Herregud, jeg er trøtt. Satt oppe til klokken 3 igår å så på Youtube videoer. Typisk meg! Når jeg begynner kan jeg virkelig ikke slutte! Har nettopp spist frokost. Nå sitter jeg på rommet mitt og drikker smoothie. Igår kveld var jeg på jobb til klokken halv 1. Oh no! Har glemt å legge ut bilder av skjørtet jeg kjøpte på BIKBOK. Har faktisk ikke tatt noen bilder av det enda, men jeg loooover at jeg legger ut bilder ikveld. Om  20 minutter  skal jeg på FISKETUR, gleder meg! Det var veldig lenge siden jeg var på tur.AnnaMcn

She's finally home!


Les mer i arkivet » September 2013 » August 2013 » Juli 2013
legg meg til som venn

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Anna och är 15 år gammal. Jag kommer från Sverige, men bor i Norge - Mo i Rana. Här bloggar jag om musik, träning, mode, foto mm.


gratisdesign av Tonjemt
hits