Gratulerer med dagen mamma!

Heihei!

Nå er klokken halv 3 og jeg har nesten ikke gjort noe idag. Jeg våknet halv 12 og slo på pc'n med en gang. Men nå må jeg begynne å fikse litt her i huset, det er sykt rotete og mamma kommer hjem om bare noen timer. Jeg må gjøre det kjempe fint og koselig siden hun han bursdag idag. (-Gratulerer med dagen mamma! Elsker deg, du er best i hele verden!<3)
Jeg tenkte også gjøre det litt fint ute til hun kommer hjem, og bare håpe på at hun får en kjempe fin dag!<3


 I morgen må jeg kommer meg til byen og kjøpe noe fint, jeg kan ha i begravelsen til bestefaren min! Jeg skal også kjøpe bursdags gave til moren min i morgen, siden det ikke er åpent idag. Mamma sa noe utrolig søtt igår! Jeg sa at hun skulle få gaven sin på mandag i stedet for Idag(søndag). Og da sa hun, jeg trenger ikke gaver, jeg har dere! Perfekte unger. 
Og det var bare så søtt.. Love u! Håper du koser deg idag.
 
#AnnaMcn

Dagens Antrekk - 26 aug

// Genser - Kappahl // Topp - Carlings // Bukse - Cubus //

# Bilder

Rip verdens beste!

For 2 dager siden, da jeg var påtur hjem fra bursdagen til Maja fikk jeg vite at bestefaren min hadde blitt syk. Han hadde fått en hjerneblødning og var ikke kontaktbar. Jeg ble kjempe lei meg og visste ikke hva jeg skulle gjøre. Jeg dro til Kamilla når jeg kom hjem og gråt masse. Hun trøstet meg og jeg prøvde og ikke tenke så mye på det. Så igår.. Når jeg skulle dusje, kom mamma hjem. Jeg så i øynene hennes at hun hadde vært utrolig lei seg, og jeg skjønte at noe var galt. Jeg spurte henne hvordan det gjikk med bestefar og hun sa at det hadde ikke gått bra. Han var borte og kommer aldri tilbake. Først skjønte jeg ingenting.. Jeg ble så lei meg.. Jeg har aldri vært så redd og knust før. Han var borte.. Jeg hadde ikke møtt han mange ganger. Men når man møtte han, var han verdens beste! Akkurat som om man hadde kjent han hele livet. Han var så morsom og søt. 
Jeg har ikke skjønt det enda, at han er helt borte. Jeg kan ikke forstå det. Og vi som hadde tenkt å feire nyttårsaften i Danmark.. Og det skal vi.. Men det blir ikke det samme uten bestefar! Han sa på bursdagen sin en gang "Det skal vær deilig!", og en biltur til Danmark sammen med familien er ikke like deilig og koselig uten bestefar. Sånn er det bare! Og dra til Danmark betyr 2 ting, møte onkler og tanter, men også bestefar... Nå er ikke det mulig og jeg tror det kommer til å  bli veldig vanskelig! 

Klassen min skal på klassetur/overnattingstur på tirsdag til onsdag men jeg kan ikke bli med. Jeg, mamma og stefaren min skal kjøre til Danmark. Begravelsen er da, så neste uke blir ikke så morsom som jeg hadde tenkt. Det blir en tung uke og jeg gleder meg virkelig ikke. Men det skal også bli herlig. herlig og dra dit å føle at man ikke er langt borte. Være der for hverandre og sørge for verdens beste. #AnnaMcn

Dagens Antrekk - 25 aug

//Dongeri vest - H&M // Basic topp-  H&M // Bukse - Bikbok //

Fjortisbursdag!

For 2 dager siden var jeg i bursdag til Maja, hun ble 14 år og det var fjortisparty. De fleste hadde 3000 lag med fondation og puder i ansiktet og en veldig lys consealer på leppene, noe jeg også hadde. Vi så ut som noen ordentlige fjortiser! Vi danset for det meste, men shit det var morsomt.. Alle lo hele tiden og det var bare så hyggelig! Vi spiste pizza til middag og en kjempe god "frukt kake" til desert og selvfølgelig MASSE godteri.. Noe som gjorde meg veldig kvalm, men hvis man bare har det morsomt tenker man jo ikke på det. Så det gjikk veldig bra. Siden jeg hadde bursdag midt på sommeren når mange venner er borte skal jeg feire bursdagen min om 2 helger, det går ikke neste helg for da er det "verket". Og helgen etter det er ikke Kamilla hjemme. Og det blir ikke noe bursdag uten henne!

#AnnaMCn

Mine favoritt sitater

♥ Single- is not a status, is a word that describes a person who is strong enough to live and enjoy life without depending on others.

♥ The differense between me and her? i can make him smile, with my clothes on.

♥ You can't buy love, because when it's real, it's priceless.

♥ Without you would not the stars in my universe shine. 

♥ The gratest pleasure in life is doing what people say you cannot do. 

♥ To get something you've never had, you have to do something you've never done. 

♥ Doing what you like, is freedom. Liking what you do, is happiness. 

♥ Be wired, be random, be who you are, because you nevner know who would love the person you hide. 

♥ We live in the era of the smart phones and stupid people. 

♥ You only live once, but if you do it right, once is enough.

If there ever comes a day..

Første skoledag

Nå sitter jeg oppe i sengen min og slapper av etter en herlig dag på skolen. Det var første skoledag i dag men vi hadde fag likevel. I begynnelsen av dagen snakket vi litt om klassemiljø og slikt. Vi snakket også om en klassetur vi skal på i neste uke. Vi skal på telttur på fjellet en eller annen plass, vet ikke helt hvor. Vi hadde også, matte, norsk og geografi i løpet av dagen. Men jeg koste meg i vært fall hele dagen! Det var veldig morsomt og møte vennene sine etter en lang sommerferie.
I morgen har vi gym i første timen. Gleder meg sykt mye, har nesten ikke trent noe i ferien. Og i tillegg er jo gym mitt favoritt fag, som jeg sikkert har sakt 10000 ganger før.

#Hvordan var din skoledag? :-)

#Bildedryss

 

#Me#Kamilla#moirana#summer#sun#beautifulday#beach#smile#yesterday<3

Les mer i arkivet » September 2013 » August 2013 » Juli 2013
legg meg til som venn

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Anna och är 15 år gammal. Jag kommer från Sverige, men bor i Norge - Mo i Rana. Här bloggar jag om musik, träning, mode, foto mm.


gratisdesign av Tonjemt
hits