PiknikPå søndag var jeg og Kamilla på piknik. Det var kjempe fint vær, så vi tok syklene og dro til Årestua. Elsker å dra på tur og piknik, er så herlig å komme ut i naturen. Vi fikk virkelig trim også! Vi måtte trille syklene opp for en kjempe bratt bakke på tur hjem. Den var så bratt og lang at det faktisk ikke var mulig å sykle opp uten å dette bakover! 
Idag regner det igjen. Jeg er helt sikker på at søndag var den siste dagen med sol for i år! Det er verket i helgen og jeg gleder meg kjempe masse! Det skal uheldigvis regne da også, men jeg håper det blir opphold utover kvelden.


Elsker virkelig denne sjokoladen! Den er sukkerfri men smaker som helt vanlig melkesjokolade. Jeg kjøpte den på Narvesen, men den finnes sikkert på de fleste matbutikker. Anbefales virkelig hvis du vil spise sunnere. Det er min absolutte favorittsjokolade! Er det noen av dere som har smakt den før?


Fine Kamilla♥

AnnaMcn

Filmleie på nett!

På ViaPlay.no finner du de mest populere leiefilmene på nett. Der finner du filmer i alle forskjellige sjangere og årstall. Du får personlige anbefalinger til hva som passer deg best. Du finner ikke bare filmer på ViaPlay, du kan se på sport, tv-serier og barneprogram. Mine 3 favorittfilmer på ViaPlay akkuart nå er:

The lucky one - Romantikk/Drama

The lucky one handler om en marinesoldat (Zac efron) som nettopp har vært i Irak for sin tredje gang. Han reiser til North-Carolina for å finne kvinnen som han mener ga han flaks under krigen. 
Filmen er fra 2012 og har en spilletid på 1t og 14min.
Skuespillere:
Zac Efron
Taylor Schilling
Blythe Danner
Jay R. Ferguson
White chicks - Komedie/Action/HD

To FBI-agenter går undercover i høyprofilierte amerikanske snobbemiljøer. Deres oppdrag er å beskytte to smellvakre milionærer, noe som absolutt ikke blir som planlagt. Arvingene nekter å møte opp på det kommende sosietetsarrangementet. Da må Marcus og Kevin utgi seg for å være de vakre kvinnene. Filmen er fra 2004 og har en spilletid på 1t og 45min.
Skuespillere:
Jamie King
Marton Wayans
Shawn Wayans
Brittany Daniel
LOL - Drama/Komedie

Lola har nettopp blitt dumpet av kjæresten sin, og et nytt skoleår begynner. Hennes bestevenn Kyle overasker henne når det kommer fram at han har følelser for henne. Det er mye nytt som skjer og foreldrene hennes forvirrer henne. Filmen er fra 2012 og har en spilletid på 2t.
Skuespillere:
Miley Cyrus
Demi Moore
Thomas Jane
Douglas BoothViaPlay koster bare 80;- i måneden. Det fungerer både online og offline. Prøv det du også!

AnnaMcn

GRATULERER MAMMA!

Heisann!! 

Mamma har bursdag idag! Jeg lagde middag til henne og vasket hele huset. Hun har ikke fått gaven sin enda, den skal hun få senere ikveld. Jeg har nesten ikke strøm på dataen så det blir et veldig kort innlegg. Jeg skal snart dra på Stamina HOT sammen med Aina. Det regner masse idag, så jeg blir hjemme ikveld. Hva skal du gjøre idag?Verdens fineste mamma ♥ Glad i deg

AnnaMcn

Breakfast!

Heisann!

Jeg kom nettopp hjem fra kirken, har vært på gudstjeneste siden jeg skal konfirmere meg i september. Det er kjempe fint vær idag også, tror det blir enda finere enn igår. Jeg la aldri ut innlegget om lørdags snacks igår. Jeg sovnet faktisk av, jeg og Kamilla så ikke ferdig filmen engang, så jeg legger det ut litt senere idag istedet.
Idag vet jeg ikke hva jeg skal gjøre, mamma kommer hjem fra Sverige så jeg skal ihvertfall være sammen med henne ikveld. 
Tyrkisk yoghurt, havre flakes, syltetøy

AnnaMcn

Sol og varme

Hei dere! 

For en nydelig dag! Det er 32 grader i sola og helt vindstille. Det var godt med litt sol på kroppen etter en lang uke med regn. Jeg har vasket hele huset idag, jeg og Kamilla ska ha jentekveld senere. Har begynt å blogge på et innlegg om sunn lørdags snacks, som jeg tenkte legge ut ikveld. Jeg og Kamilla spiser faktiks aldri godteri når vi ser på film sammen. Jeg er alene hjemme, så jeg skal snart begynne å lage mat. Hva skal du gjøre ikveld?

AnnaMcn

"Giveaway: Vinn jakke fra SheInside"

Jeg tenkte anbefale dere å ta en titt innom bloggen til http://cesiliegm.blogg.no. Hun har en konkuranse/giveaway akkurat nå på en kjempe fin jakke fra SheInside. Meld dere på HER!

Se så nydelig den er!

AnnaMcn

flowerAnnaMcn

 

Jeg er tilbake!

Hei dere!

Nå sitter jeg helt klistret fast i tven, jeg ser på Masterchef USA. Elsker det programmet! Idag er det den fjerde dagen på skolen i år. Jeg tror jeg var den eneste som faktisk gledet meg til skolen skulle begynne. Vi har hatt veldig mye lekse de første dagene. Men jeg syns egentlig ikke det gjør noe. 
Det merkes at høsten er påtur. Det er veldig kaldt ute og det er helt mørkt ute på natta. AnnaMcn

Derfor har jeg vært borte fra bloggen

Hei allesammen!

Nå er det lenge siden sist. Det er veldig mye som har skjedd siden det forrige innlegget mitt. Jeg er forresten 15 år nå! Bursdagen min var helt fantastisk, var sammen med familien min og Kristine. Dagen kunne helt enkelt ikke blitt bedre! 
Grunnen til at jeg ikke har blogget på en stund er pga nettet vårt hjemme. Det er ødelagt!! Nå er jeg på besøk til faren min så jeg bruker selvfølgelig nettet her. Mamma har bestillt nytt internett, så det er fikset til jeg kommer hjem. Jeg skal ta flyet hjem på Onsdag. Har hatt en nydelig uke her nede i Sverige. Har selvfølgelig tatt masse bilder, så jeg tenkte legge ut et kjempe langt bildeinnlegg i slutten av uken. 

Blogges

Les mer i arkivet » September 2013 » August 2013 » Juli 2013
legg meg til som venn

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Anna och är 15 år gammal. Jag kommer från Sverige, men bor i Norge - Mo i Rana. Här bloggar jag om musik, träning, mode, foto mm.


gratisdesign av Tonjemt
hits