God natt kjære blogg lesere!

Det er fredag i morgen og jeg gleder meg til å våkne opp! Det er så mye morsomt som skjer i helgen. I morgen skal jeg på soundscape og kose meg, og på lørdag skal jeg ha fjortis bursdag hjemme til meg. Så blir nok et laangt bildeinnlegg på søndag, ellernoe. Det blir nok ganske mye fjortis bilder siden det er fjortis fest, ahahah!
Men en ting jeg gruer meg til i morgen er matteprøve! Den første matteprøven i 9'ende klasse. Huff, jeg håper det går bra men jeg er veldig nervøs.
Men nå mine kjære blogglesere, skal jeg legge meg å sove. Jeg skal stå opp tidlig i morgen så trenger mye søvn.

Snakkes i morgen!

Dream tattooHva syns du?

Syk

Heisann

I natt våknet jeg flere ganger av at jeg var helt tett i nesen og hade kjempe vondt i halsen. Og nå sitter jeg bare og slapper av på stuen, jeg har vært så dårlig idag. Sykt sliten & lei av å være syk, uansett om jeg bare har vært det i et døgn nå. Jeg hater å være syk, det er så kjipt!
Idag hadde vi (som nevnt) nasjonale prøver i første timen. Det gjikk ganske bra, men jeg ble ferdig med siste spørsmålet 2 minutter før alle måtte være ferdig. Så det siste kvarteret var jeg veldig stressa.
Siden jeg er syk kan jeg heller ikke dra på håndball trening idag. Og det suger! Men etter Kamilla har vært på treningen, skal hun komme på besøk, så jeg blir nok ikke alene ikveld likevel.
Jeg skal kanskje feire bursdagen min i helgen, så jeg og Kamilla skal se litt på det også.-Annamcn

11 September

HeiHei

Huff, jeg er sliten og trett akkurat nå! Jeg kom nettopp hjem fra Kino. Jeg så "Tina&Bettina" sammen med Mathias, Kamilla og Kasper. Den var sykt morsom, har du sett den? Jeg har også veldig vondt i halsen og hodet, jeg har nemlig blitt smittet av søsteren min. Hu har nettopp hatt influensa og selvfølgelig måtte jeg bli smittet. Men nå har mamma nettopp laget tee og bauguette til meg, så skal spise litt kveldsmat før jeg legger meg og sover. 
I morgen har vi forresten Nasjonale prøver(norsk), og jeg gruuuuer meg sånn! Jeg hater prøver man ikke kan øve til.. Men det går sikkert bra, håper jeg.


 -AnnaMcn

Nesten hjemme

Heisann!
Nå ligger jeg i sengen hjemme i Sverige og blogger fra iphonen til mamma. Vi kom hjem fra Danmark sent igår kveld. Uken har vært veldig trist, alle var leiseg og gråt avogtil. Men jeg fikk faktisk se bestefaren min en siste gang, men ikke i livet da. Det var ikke ekkelt å se han dø i kisten, for det så bare ut som han sov, og han var veldig pen. Jeg savner han veldig og håper at han får det bra der oppe i himmelen.

Idag kjører jeg og mamma videre til Norge. Jeg gleder meg veldig til å se vennene mine å bare få litt tid hjemme. Jeg savner Kamilla veldig mye, så jeg skal gå til henne med engang jeg kommer hjem.

Unnskyld for at jeg ikke har blogget noe mens jeg har vært borte, men de fleste skjønner nok at jeg ikke har hatt tid til det.

Les mer i arkivet » September 2013 » August 2013 » Juli 2013
legg meg til som venn

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Anna och är 15 år gammal. Jag kommer från Sverige, men bor i Norge - Mo i Rana. Här bloggar jag om musik, träning, mode, foto mm.


gratisdesign av Tonjemt
hits