Wants/Kjoler

Var det noen du likte? :)

AnnaMCn

Woop woop

Heisann dere! Jeg rakk desverre ikke å blogge i morrest. Måtte dusje å øve litt til matteprøven vi hadde i første timen. Det gjikk ganske bra faktisk, var ikke så vanskelig som jeg trodde. 
Litt senere idag skal jeg dra til Daniel og se film sammen med han og Mathias. "Never say never" faktisk, belibers<3 Og etter det skal jeg på håndball trening. Vi har trening halv 9 men jeg og Elisabeth drar til Ranahallen litt tidligere for å trene litt ekstra. Flinke jenter as!

Nå sitter jeg og ser på TV, like always. Det snør sinnsykt mye ute, og jeg har allerede fått julestemning. Gleder meg til det blir ordentlig vinter!AnnaMcn

Shit

Shit assa, Elisabeth fortalte meg på skolen idag at vi har matteprøve i morgen, kapittelprøve. Jeg visste ikke det!! Jeg er så stressa akkurat nå, må pugge masse i dag. Har forresten Historie prøve på fredag så må øve til den også. 
I tilegg gjikk det drit dårlig med presentasjonen jeg fremførte idag, jeg ble såååå nervøs. Jeg glemte å si masse & skiftet lysbilde før jeg var ferdig å snakke. SÅ FLAUT! Hater framføringer! Men det beste av alt var at vi fikk fri de tre siste timene. Så jeg har vært hjemme helt siden klokken var halv 12. Hehe, jeg har egentlig ikke gjort noe da, bare slappet av å tatt bilder.AnnaMcn

22 Oktober

Heisann!

Åå, jeg er så sykt trøtt og sliten, har vært og spilt håndballkamp. Nå sitter jeg bare på stuen og ser på "The voice USA". Skal snart hoppe i dusjen og så øve på fremføringen jeg har i morgen. Jeg har forresten bestilt en kjempe fin parkas fra Ellos.no. Jeg gleder meg til den kommer, den er sååå fin!

Hva synes du?AnnaMcn

Vinter bilderTihi, sminkefri (-:

AnnaMCn

16.10.2012

Hei
Jeg er så sur idag, jeg er irritert og skuffa, det er så mye som skjer og jeg blir så sliten av det. Det beste jeg vet etter en slik dag er å dra på en skikkelig lang joggetur. Så skal snart spise litt mat å skifte til joggeklær. Har nettopp rydda hele huset, noe jeg også pleier å gjøre når jeg er sur. Men jeg gidder ikke å være sånn hele kvelden, det er jo ikke så morsomt. Så skal dra ut sammen med noen venner litt senere. 

I morgen er det idrettsdag (som nevnt) Gleder meg virkelig! Det er den eneste dagen i året som (nesten) alle ungdomsskolene på Mo er sammen. Å det syns jeg er veldig morsomt, siden man møter venner man ikke pleier å møte i ukedagene å sånn. AnnaMcn

Follow me

AnnaMcn

Monday!

Heihei!

Idag er det mandag og jeg er opptatt nesten hele dagen. Har handball trening og må lage en presentasjon til fredag. Veit at det er noen dager igjen, men det er deilig å bare bli ferdig med det. På onsdag har vi fridrettsdag i Ranahallen. Vi skal løpe 60 m, stafett, kaste kule og hoppe lengde. Jeg skal bare løpe 60 m, stafett og hoppe lengde. Gleder meg faktisk, elsker fridrettsdager. Men det kjipe er at den bare er en gang i året. 
Nå er klokken snart kvart på 5 og jeg skal begynne å rulle til treningen. Jeg og Kamilla har nettopp hatt en koselig date, spist god middag og hatt latterkrampe. AnnaMcn

I love my bestfriendAnnaMcn

Lift up your head..

AnnaMcn

Les mer i arkivet » September 2013 » August 2013 » Juli 2013
legg meg til som venn

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Anna och är 15 år gammal. Jag kommer från Sverige, men bor i Norge - Mo i Rana. Här bloggar jag om musik, träning, mode, foto mm.


gratisdesign av Tonjemt
hits