Black and white

AnnaMcn

30 desember

Akkurat nå klør det i øynene mine.. Jeg er så sinnsykt trøtt! Har nesten ikke sovet noe inatt. Jeg var oppe til klokken 4 og redigerte bilder. I tillegg begynte jeg og rydde rommet mitt klokken 1 inatt også. Det så ikke ut her. Vet ikke hvorfor, men jeg får bestandig lyst til å rydde rommet mitt på kvelden/natten. 
Jeg skal snart stelle meg og gå ut å ta bilder. Litt senere skal vi spise lutefisk sammen med familien, men det blir nok en pizza fra Mama Rosa til meg.

I morgen er det nyttårsaften og jeg gleder meg til et nytt år. 2012 har vært som en berg-og-dal-bane for meg. Noen ting har vært veldig vanskelige og noen lette. Jeg håper 2013 bilr et perfekt år. Et år jeg alltid vil huske. Håper også dette blir et år jeg møter faren min oftere. 
I 2013 MÅ jeg lære meg at jeg bare skal spiste godteri i helgene.. 

AnnaMcn

You said you would never leave.

AnnaMcn

29 desember

Heisann!

Nå ligger jeg innpakket i dyna mi på rommet mitt. Jeg hører på musikk og er mongo på snapchat. Jeg har vært sykt trøtt idag og hatt kjempe vondt i hodet. Hater å være syk lenge, har vært litt syk i flere uker. Det har forresten vært snøstorm her idag. Men det gjør ikke noe. Er bare så glad for at vi endelig har fått snø på Mo! Jeg syns faktisk det er litt koselig med snøstorm, hvis man bare sitter inne men behagelige klær og drikker varm sjokolade, så er det helt greit for meg.
Etter middag skal jeg dra til broren min og vaske, så jeg oppdaterer nok ikke for i morgen. Ha en fin dag videre kjære blogg lesere!

 

AnnaMcn

seasons change, and so do weAnnaMcn

DET SNØR!!!AnnaMcn

Jentekveld

Hei dere!
Nå sitter jeg og Kamilla oppe i loftstuen og koser oss. Vi ser på tv, spiser godteri, drikker brus og skyper med folk. Det var ikke så lenge siden jeg kom hjem. Dro rett til Kamilla, hehe. Det er så gøy å være nabo med bestevenninna si. I morgen skal jeg og Kamilla til byen. Jeg skal kjøpe en dongeribukse og Kamilla skal bytte noen ting.
Sorri, for sein oppdatering men kom som nevnt ganske nettopp hjem.

5 facts

# Jeg hører på musikk 24/7

# Jeg er nabo med besteveninna mi# Jeg vil bli fotograf

# Jeg elsker å trene

# Jeg har hatt over 4 bloggerAnnaMcn

Good morning mine venner

Idag er det bare 13- grader ute her i Sverige. Så jeg kan endelig kjøre scooter. Har ikke kjørt noe i år, siden det har vært så kaldt her, så jeg gleder meg. Senere idag drar jeg og mamma hjem til Mo i Rana. Gleder meg til det og. Er en stund siden jeg møtte vennene mine nå. Skal forresten ta bilder av julegavene mine en dag å vise dere hva jeg har fått. Men jeg har ikke gjort det enda siden det blir mørkt så fort, og jeg har stått opp klokken to nesten hver dag etter jul, heh. AnnaMcn

You make me happy when skies are greyAnnaMcn

Les mer i arkivet » September 2013 » August 2013 » Juli 2013
legg meg til som venn

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Anna och är 15 år gammal. Jag kommer från Sverige, men bor i Norge - Mo i Rana. Här bloggar jag om musik, träning, mode, foto mm.


gratisdesign av Tonjemt
hits